Tuimel-Judo en Jeugd-Judo

Tuimel-Judo
Osorezu biedt speciale Tuimel-Judo lessen voor peuters in de leeftijd van 4 tot 6 jaar. In deze lessen staat plezier hebben en bewegen centraal, terwijl de kinderen werken aan het verbeteren van hun motoriek en coördinatievermogen.

Tijdens de lessen worden activiteiten zoals rennen, kruipen, hinkelen, en valbreken op een speelse manier geïntegreerd, samen met leuke duo-spelletjes. De kinderen leren op een speelse manier de basisprincipes van Judo kennen, waardoor ze niet alleen plezier hebben, maar ook hun vaardigheden ontwikkelen.

Elke les duurt 45 minuten en biedt een dynamische en interactieve ervaring die perfect is afgestemd op de behoeften van jonge peuters.

Bovendien verzorgen wij ook Tuimel-Judo clinics op peuterspeelzalen en buitenschoolse opvanglocaties, waarbij we de kleintjes laten kennismaken met de wereld van Judo op een leuke en boeiende manier.

Jeugd-Judo
Judo biedt niet alleen een geweldige fysieke training, maar het is ook een sport die essentiële levensvaardigheden bevordert. De verscheidenheid aan basisbewegingen, zoals trekken, duwen, dragen, tillen en rollen, maakt Judo een uiterst veelzijdige en uitdagende activiteit voor opgroeiende kinderen. Door deze bewegingen regelmatig te oefenen, verbeteren kinderen niet alleen hun kracht en flexibiliteit, maar ontwikkelen ze ook hun coördinatie en motorische vaardigheden.

Naast de fysieke aspecten van Judo, legt de sport ook sterk de nadruk op discipline en respect. In de Judoles leren kinderen niet alleen technieken, maar ook hoe ze zichzelf moeten beheersen, respectvol met anderen moeten omgaan en verantwoordelijkheid moeten nemen voor hun acties. Dit helpt bij het vormen van karakter en het bevorderen van sociale vaardigheden.

Een van de meest waardevolle aspecten van Judo is de mogelijkheid voor kinderen om zelfvertrouwen op te bouwen. Door uitdagingen aan te gaan, grenzen te verleggen en te leren omgaan met zowel overwinningen als nederlagen, groeien kinderen in hun zelfvertrouwen en geloof in hun eigen capaciteiten.

Bij onze vereniging verwelkomen we jongens en meisjes vanaf 6 jaar voor een gratis proefles. Of ze nu al ervaring hebben met Judo of helemaal nieuw zijn in de sport, onze ervaren instructeurs zorgen voor een veilige en ondersteunende omgeving waarin kinderen kunnen groeien en bloeien.

Naast reguliere lessen bieden we ook een scala aan clinics aan, waaronder Tuimel-Judo voor peuters, Jeugd-Judo voor jonge enthousiastelingen, evenals specifieke trainingen in Judo, Jiu-Jitsu en zelfverdediging. We streven ernaar om voor elk kind een geschikt programma aan te bieden dat aansluit bij hun interesses en behoeften, en dat hen helpt om hun potentieel te bereiken, zowel op als buiten de mat.